Svetainės baldai

Svetainės baldai

Ko gero, sunku būtų įsivaizduoti savo butą ar namą be svetainės.

Tai neatsiejama pagrindinė, paprastai erdviausia, dalis, kurioje, jei jau būname namuose, praleidžiame nemažai laiko su šeima, svečiais ar tiesiog poilsiaujame po darbo dienos. Paprastai šiam kambariui įrengti investuojama daugiausiai laiko ir pastangų.

Svetainė – daugiausiai naudojamas namų kambarys, jame leidžiame laiką su šeima ir draugais, priimame svečius. Ypač svarbu svetainėje sukurti jaukią ir malonią aplinką, sukeliančią pozityvias emocijas. Tačiau svarbu ne tik kaip baldas atrodo, bet kad būtų patogūs ir funkcionalūs.

Pagal individualius užsakymus gaminame įvairius svetainės baldus. Atvykstame į kliento namus, išmatuojame, patariame spalvų, furnitūros pasirinkimo klausimais. Svetainei gaminame: spintas, slenkančias sistemas, žurnalinius staliukus, indaujas, sekcijas.

Apgalvokite savo poreikius, o mūsų specialistai patars kaip geriausiai išnaudoti Jūsų turimą erdvę. Nedidelėje svetainėje vietą sutaupyti padės įvairios spintos su slenkančiomis sistemomis, kurios yra ypač talpios. Didesnėse svetainėse puikiai derės sekcijos, kuriose galima montuoti televizorių, namų kino sistemą, taip pat interjero akcentu gali tapti indauja, taip pat jei reikia  daiktų laikymo vietos galima naudoti ir spintas su slenkančiomis sistemomis.

Sekcija yra svarbi namų interjero dalis, nes įprastai užiima nemažą kambario plotą, joje išdėliojama daugybė daiktų, taip pat, tai patogi vieta padėti televizoriui, namų kino sistemai, žaidimų konsolei, nuotraukų remėliams, knygoms ir kt.

Pagal Jūsų kambario dydį, stilių bei poreikius suprojektuosime Jums tinkamiausią sekcijos baldų komplektą. Galėsite rinktis iš daugybės įvarių medžiagų, stilių bei spalvų, siūlome tiek klasikinius sekcijos variantus, tiek minimalistinius modernius. Viduje gali būti montuojamas papildomas apšvietimas, taip pat siūlome ne vieną skirtingą durų mechanizmą.

Jeigu norite lengvesnės erdvės, siūlome rinktis indaują – tai daug funkcijų Jūsų namuose galintis atlikti baldas. Tiek modernios, tiek tradicinio dizaino indaujos ne tik suteikia Jūsų valgomajam papildomos vietos indams, bet ir savotiškai papuošia bendrą Jūsų namų interjerą.  Svetainėje indaujoje galite laikyti indus, gėrimus, žaislus, knygas. O ant jos išdėlioti šeimos nuotraukas, gėlių vazas, ypač interjerą pagyvins jei ant indaujos pastatysite keletą šviestuvų.

Slenkančios sistemos svetainės kambaryje gali būti panaudojamos įvariais variantais, tai gali būti paprasta ar sieninė spinta, jas galima panaudoti kaip lentynų ar kai kurių sekcijos dalių duris.

Slenkančios sistemos yra patogus sprendimas jaukiems ir nedideliems namas. Išskirtinai Jūsų namams pritaikytos slenkančios sistemos suteiks Jūsų namams žavesio. Galėsite rinktis iš daugybės įvairių durų užpildų, todėl pavyks sukurti unikalų namų stilių.

Taip pat, svetainėje galite rinktis pagal individualų užsakymą gaminamą spintą. Mūsų specialistai gali suprojektuoti vietą lyginimo lentai, dulkių siurbliui, batams ar kitiems aksesuarams. Taip pat, esant pageidavimui galime įrengti įvairius stalčiukus krepšelius tinkamus smulkmenoms ar dokumentams susidėti. Ant spintos durų įrengtas veidrodis suteiks kambariui didesnės erdvės iliuziją. Ši spinta galėtų pratęsti erdvę, taip pat, galite rinktis modernų – vien medienos variantą – tai atrodytų lyg vientisa medinė siena.

Žurnalinis staliukas – puikus akcentas svetainės kambaryje, kuris ne tik papildys interjerą, bet ir bus naudingas. Žurnaliniame staliuke galite laikyti įvairius nedidelius daiktus, kurie įprastai sunkiai randa vietą namuose, taip pat atvykus svečiams jį galėsite panaudoti ir kaip kavos staliuką.

Norintiems sutaupyti vietos, siūlome išskleidžiamus žurnalinius staliukus, kuriuos bus patogu panaudoti atvykus svečiams ar padėti užkandžius leidžiant vakarą su šeima ir draugais. Taip pat, jį galite panaudoti kaip vietą šviestuvui, tokiu būdu sukurdami papildomą ar jaukų apšvietimą svetainės kambariui.

„Namų širdis – jauki namų svetainės erdvė.“

Vilijos baldai svetainėms gamina spintas, slenkančias sistemas, žurnalinius staliukus, indaujas, sekcijas. Visi svetainės baldai bus tiksliai pritaikyti Jūsų kambariui ir atitiks Jūsų poreikius.

Apgalvokite savo poreikius, o mūsų specialistai patars kaip geriausiai išnaudoti Jūsų turimą erdvę. Nedidelėje svetainėje vietą sutaupyti padės įvairios spintos su slenkančiomis sistemomis, kurios yra ypač talpios. Didesnėse svetainėse puikiai derės sekcijos, kuriose galima montuoti televizorių, namų kino sistemą, taip pat interjero akcentu gali tapti indauja. Taip pat, jei reikia daiktų laikymo vietos galima naudoti ir spintas su slenkančiomis sistemomis.

Panašūs gaminiai

Pageidaujate nemokamos konsultacijos? Paspauskite čia!